Kehomusiikkia aikuisille

Kehomusiikkia voi harrastaa monella tapaa. Löydä valikoimasta itsellesi sopiva tapa tehdä kehomusiikkia tai osallistu vaikka kaikkeen!

Tule rohkeasti mukaan!

Vallitseva koronatilanne on huomioitu tunneissa. Mikäli rajoituksia astuu uudestaan voimaan, tunnit jatkuvat etänä kauden loppuun saakka.

Viikkotunnit Kalasatamassa ovat Helsinki Orientalin tiloissa Työpajankatu 10 B. Sali sijaitsee aivan Kalasataman metropysäkin vieressä ja bussit kulkevat sinne monesta suunnasta. Omalla autolla tullessa ainakin Kauppakeskus Redin parkkihalliin saa auton kätevästi. Myös kadunvarsipaikkoja on salin läheisyydessä.

Koreo

ma 17:00-18:00
(6.9.-22.11.2021)

Koreo-tunneilla keskitytään kehonhallintaan ja ohjelmiston luomiseen. Jokaisella tunnilla vahvistetaan lihaskuntoa, treenataan ohjelmistoon tarvittavaa tekniikkaa, tutustutaan erilaisiin kehomusiikkityyleihin ja pidetään hauskaa suurella energialla. Tunti sopii kaikille taiteellisesta ja koreografisesta kehomusiikin tekemisestä kiinnostuneille. Jokainen lähtee omista lähtökohdistaan ja saa haastetta lisää itselleen sopivalla tavalla.

Tunnille mukaan tarvitset rennot ja joustavat vaatteet, sisäkengät, vesipullon. Salista löytyy joogamattoja. 

Groove

pe 18:00-19:00
(10.9.-26.11.2021)

Groove-tunneilla tutustutaan kehomusiikkiin lempeästi groovaten. Tunneilla harjoitellaan kehosta lähteviä soundeja ja keskitytään, miltä rytmi tuntuu kehossa. Jos olet aiemmin musisoinut keholla, tällä tunnilla pääset kehittämään ja tarkentamaan soundejasi ja löytämään omaa kehomusiikillista tyyliäsi.

Tunnille mukaan tarvitset mukavat vaatteet ja vesipullon.

Kehon ja rytmin illat

Kehon ja rytmin illoissa tehdään musiikkia keholla ja omalla äänellä. Kehon ja rytmin illat yhdistelevät brasilialaista Musica do Circulo-tekniikkaa sekä suomalaista musiikkipedagogiikkaa.

Tarjoa itsellesi hetki, missä kehosi saa liikkua ja musisoida vapaasti. Aiempaa kokemusta et tarvitse ja jokaisella on vapaus ottaa hetkestä irti juuri se, minkä tarvitsee.

Tunneilla on mukaansatempaava flow ja kesto voi olla mitä tahansa 40-75 min väliltä. Osallistumismaksu on pieni tai vapaaehtoinen riippuen tilasta.

”Elämys itselle ja mukavia ihmisiä. Lisää tällaista!” 

— osallistuja

”Laajaa osaamista ja mukaansatempaava tyyli ohjata!”

— osallistuja

%d bloggers like this: