Taikametsä

Opettamisen lisäksi olen mukana erilaisissa kokoonpanoissa ja projekteissa. Henkilökohtaisesti suurimmat projektini tähän asti ovat olleet Taikametsä-yhtyeeni esitykset. Ne koostuvat säveltämistäni lastenlauluista, jotka ovat syntyneet alunperin opetustarpeeseen. Nämä osallistavat koko perheen konsertit sekoittavat akustista musiikkia, liikettä ja teatteria konserttisaliympäristössä. Konsertin lauluista on myös julkaistu CD:t Taikametsä (2015) ja Siipien Suhinaa (2017)

Taikametsän kotisivuille

Facebooksissa

Veden Varaan

Taikametsässä alkaa sataa. Toisin kuin ennen, tämä sade ei kuitenkaan tunnu loppuvan. Veden pinta nousee, ja metsän asukkaat joutuvat kiipeämään turvaan yhä ylemmäs puiden latvustoon. Yleisön ja Taikametsän olentojen avustuksella päästään kuitenkin sukeltamaan turvallisesti veteen ja tutustumaan uusiin ystäviin. Matkalla kohdataan sammakoita, siilejä, meduusoja ja vaikka minkälaisia veden asukkeja, keitetään taikajuomaa ja soitetaan vedenalaisessa orkesterissa. Uskallatko sukeltaa mukaan?

Taikametsän uusin koko perheelle suunnattu konsertti ihastuttaa, jännittää, kummastuttaa ja naurattaa. Esitys kutsuu heittäytymään mielikuvituksen vietäväksi.

Taikametsä-yhtyeen konsertit yhdistelevät monipuoliseen akustiseen lastenmusiikkiin teatteria, tanssia sekä kehomusiikkia.

Kokoonpanossa mukana:

Siru Helasharju

Iina Kotola

Joa Kotola

Lasse Parkkila

Iiris Tarnanen

Juuso Waris

Menneet

Siipien Suhinaa

Taikametsä-yhtyeen uusin koko perheen osallistava konserttielämys, Siipien suhinaa, johdattaa kuulijansa keskelle merkillistä Taikametsää musiikin, liikkeen ja teatterin keinoin. Kuusihenkinen muusikoista ja musiikkipedagogeista koostuva yhtye on sovittanut musiikkiani akustisille instrumenteille. Sävellys, käsikirjoitus ja ohjaus ovat käsialaani tässä noin 40 min kestävässä taiteellisessa seikkailussa.

Siipien Suhinaa oli valittu ehdolle vuoden lastenlevyksi sekä levyn kappale Varpussamba vuoden lastenlauluksi Lastenmusiikkipäivän Jellonagaalassa vuonna 2018.

13589274_1210108895686416_1590443005_oSiipien suhinaa sukeltaa Taikametsän syvyyksiin lintujen saattelemana.

Kokoonpanossa mukana:

Iina Kotola

Joa Kotola

Lasse Parkkila

Siru Rissanen

Iiris Tarnanen

Juuso Waris

Taikametsä

Taikametsä-yhtyeen ensimmäinen teos syntyi taiteelliseksi lopputyökseni ammattikorkeakoulussa. Se sai ensi-iltansa Vantaan Martinus-salissa keväällä 2013 ja keräsi valtavasti kiinnostusta myöhemmin, joka johti lisäesityksiin konserttisaleissa ja erilaisissa tapahtumissa.

home_3

Taikametsään matkataan tässä esityksessä junalla ja törmätään kummituksiin, peikkoihin, sukelletaan meren syvyksiin ja tanssitaan nallekarhujen kanssa.

Kokoonpanossa mukana olivat:

Iina Kotola

Erja Mesimäki

Lasse Parkkila

Siru Rissanen

Ella Rosenlund

Iiris Tarnanen

(Milka Pajukallio)

(Kukka-Maaria Ilola)

(Joa Kotola)

%d bloggers like this: